Букмейкъри

Тук ще намерите всички легални Бъкмейкъри за България. Всички букита са на Български език.


Кой букмейкър да изберем за спортни залози?

Да понякога е трудно да изберете букмейкър за спортни залози, тъй като конкуренцията в бранша е сериозна. Естествено, понякога просто трябва да решите, и да се насочите към някое име, където да разгърнете потенциала си. В тази статия ви предлагаме три сайта за залагания в интернет, така че вземете вашето решение при кой от тях да започнете играта.

Efbet – това е първият лицензиран букмейкър за България, който предоставя възможност да залагате на спорт по интернет. Естествено, до този момент сайтът се радва на висока посещаемост и много играчи предпочитат именно него за техните спортни залози.
Тук вие може да изпробвате късмета си залагайки на футбол, тенис, хокей, волейбол, баскетбол и други, а също и като се включите във виртуалното казино. Последното дава възможност да се изявите на блекджек, рулетка, тексаски покер, бинго и прочие игри.

Betfair – още един страхотен вариант за любителите на спортни и хазартни залагания, който не бива да пропускате. Сайтът е лесен за управление, регистрацията в системата се извършва буквално за минути, а депозитът е лесен и бърз. Просто влезте и разгледайте, за да се уверите.
Положителните страни на Betfair са стабилните коефициенти, бонусите за новорегистрирани играчи, специалните игри и изненади, които букмейкъра организира за клиентите си. Не на последно място ще кажем, че това е един от първите букмейкъри с лиценз у нас.

А сега направете избор на букмейкър, при който да се забавлявате правейки спортни залози. Както виждате има заслужаващи вниманието ви сайтове, така че вие сте на ход.

Може да прогнозирате и да залагате в този букмейкър.