Промо кодове и бонуси 2021 Новини Изиграй 10 лв в Ефбет и гледай безплатно „Ел Класико“

Изиграй 10 лв в Ефбет и гледай безплатно „Ел Класико“

screenshot_7

 

Ефбет стартира новата си игра , в която всеки който заложи 10лв на Реал или Барса в сайта на Ефбет може да спечели безплатна екскурзия + безплатни билети за“ Ел Класико “  Играта е със срок от 14 октомври  – до 20 ноември  . Всеки заложени 10лв ви дава 1 талон за участие в томболата …повече залози , повече талони за участие в жребия . Зачитат само залози направени на мачовете на Реал или на Барселона в премиера дивизион . Играта е както за нови клиенти , така и за хора с вече активни регистрации в сайта на Ефбет .

ПРОМО ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ЕФБЕТ (100ЛВ  начален бонус +до 200лв бонус презареждане )

ПРОМО КОД ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ЕФБЕТ  (9757)

Ето и пълните условия за играта :

УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА

В жребия за спечелване на наградата могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години, които са регистрирани потребители на efbet.com и са изпълнили следните условия:

– Осъществили са залог на мин. Стойност 10лв.* върху среща на Реал Мадрид или Барселона**

**За квалифициращи се считат всички залози, осъществени за един от двата отбора – Реал Мадрид или Барселона, в 5-те последователни кръга на Испанската Примера дивисион в периода 14.10.2016г. – 20.11.2016г.

Efbet ще обяви 1 печеливш, който ще има възможността да избере 1 придружител.

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва:

1. Всяко лице, навършило 18 години, което има потребителска сметка на efbet.com може да се включи в играта.

2. За участие в играта се зачитат само залози, осъществени на срещи на Реал Мадрид и Барселона от Примера Дивисион.

2.1. Не се зачитат залози, осъществени на срещи на Реал Мадрид и Барселона от друг турнир.

2.2. Всеки залог, осъществен на срещи на Реал Мадрид и Барселона от Примера Дивисион, носи на клиента 1 талон за участие в жребия. Всеки 10лв в залог на гореспоменаните отбори носят 1 талон за участие в жребия.

2.3. За да се включи в жребия за спечелване на наградата, клиентът трябва да е осъществил минимум 1 залог на срещи на Реал Мадрид и Барселона в 5-те различни кръга на Примера Дивисион, които ще се проведат в периода 14.10.2016г. – 20.11.2016г.

2.4. За да се включи в жребия за спечелване на наградата, клиентът трябва да притежава мин. 5 талона.

3. Наградата включва :

– 2бр. Самолетни билета София-Барселона

– 3 нощувки в 4* хотел в двойна стая

– 2бр. Билета за Ел Класико (3ти ринг)

– Посещение в музея на ФК Барселона

4. Всеки участник може да участва в жребия за спечелване на наградата с неограничен брой талони.

5. Лицето, спечелило наградата, има правото да избере 1 придружител.

5.1. Ако победителят избере придружител, който е под 18 години, ще бъде необходимо да се представи декларация съгласие за пътуване на дете в чужбина , попълнена от двамата родители.

6.ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДАТА

6.1. Определянето на печелившия ще се извърши чрез жребий на 21.11.2016г.

6.2. При невъзможност за осъществяване на контакт с печелившото лице до 24.11.2016г., се организира нов жребий за изтеглянето на резервен участник, който да получи наградата.

7. Печелившият ще бъде обявявен публично в официалната страница на организатора www.efbet.com и във Facebook на адрес: www.facebook.com/EFbet

7.1. Наградата ще бъде връчена на печелившия лично в офиса на Ефбет.

7.2. При получаване на наградата печелившият се задължава да сключи договор с Ефбет, с който да се уредят всики административни въпроси, свързани с пътуването.

7.3. Участник в жребия, спечелил наградата, съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява.

8. Правилата на играта са публикувани на интернет страницата на Efbet – с цел тяхната общодостъпност.

9. Служителите на Efbet, в качеството си на организатор на играта, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в нея!

10. Организаторът има право да прекрати играта по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на клиентите.

11. Клиентите и победителят се съгласяват, че Организаторът има право да използва имената и лика им с промоционална цел.

12. Организаторът има право да включва клиентите в публични изяви и други промоции без допълнителна компенсация или възнаграждение. Подобни публични изяви могат да включват имената, профилните снимки, други изображения или сходни материали на участниците, публикувани или разпространени в медиите и публичното пространство.

Може да прогнозирате и да залагате в този букмейкър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *