Промо кодове и бонуси 2020 Бонуси Ефбет Промо Код 2020 година

Ефбет Промо Код 2020 година

Efbet се нарежда без съмнение до най-добрите букмейкъри, а в него всеки играч от България може да залага, тъй като те са лицензирани от ДКХ. След регистрация в Ефбет вие може да правите спортни залози на футбол, тенис, волейбол и т.н. С Ефбет промо код за 2020 година вие може да получите начален бонус до 100 лв., който при успешно разиграване ще може да изтеглите. Промо кодът за букмейкъра се въвежда при регистрация, а не при депозит!

Промо код за Регистрация: 

Промо код: 369

Регистрирай се с един от двата Промо кода от ТУК!

При регистрация попълнете в полето за промоционален код – промо код: 369. С този код вие ще може да продължите регистрацията си и да си откриете сметка в Ефбет. Възможно е и полето за промо код да остане празно като се регистрирате, но после не може да го добавите към акаунта си. Промо код в Ефбет се попълва при първата стъпка от регистрацията – въвеждане на данни за букмейкъра като потребителско име, парола и и-мейл. Втората стъпка изисква от вас да напишете имената си, от кой град сте, адрес, ЕГН, пол и др. детайли, които са нужни на букмейкъра при верификацията на акаунта. Промо код ефбет: 369 не се използва, за да бъде верифицирана сметката ви, така че в този случай той не е от значение.

Много лесно може да депозирате пари в Ефбет. Букмейкърът предлага депозит от дебитни карти Виза и МастърКард, Изипей, Epay.bg и др. добре известни методи на плащане. След първия си депозит всеки играч получава 25% бонус до 100 лева от своя депозит под формата на безплатни залози. С промо код вие ще получите бонуса веднага по сметката си. Когато започнете да залагате с безплатните залози от бонуса си, то ще получите само чистата печалба. Все пак това е много добра оферта на букмейкъра и ако сте фен на спортните залози, то ще имате повече пари за залагане, а най-важно при залозите на футбол, волейбол или друг вид спорт е вие да имате добра начална банка.

 

Може да прогнозирате и да залагате в този букмейкър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *