Промо кодове и бонуси 2023 Бонуси Ефбет Промо Код 2021 година

Ефбет Промо Код 2021 година

Efbet се нарежда без съмнение до най-добрите букмейкъри, а в него всеки играч от България може да залага, тъй като те са лицензирани от ДКХ. След регистрация в Ефбет вие може да правите спортни залози на футбол, тенис, волейбол и т.н. С Ефбет промо код за 2021 година вие може да получите начален бонус 100% до 200 лв., който при успешно разиграване ще може да изтеглите. Промо кодът за букмейкъра се въвежда при регистрация, а не при депозит!

Промо код за Регистрация: 

Промо код: 369

Регистрирай се с един от двата Промо кода от ТУК!

При регистрация попълнете в полето за промоционален код – промо код: 369. С този код вие ще може да продължите регистрацията си и да си откриете сметка в Ефбет. Възможно е и полето за промо код да остане празно като се регистрирате, но после не може да го добавите към акаунта си. Промо код в Ефбет се попълва при първата стъпка от регистрацията – въвеждане на данни за букмейкъра като потребителско име, парола и и-мейл. Втората стъпка изисква от вас да напишете имената си, от кой град сте, адрес, ЕГН, пол и др. детайли, които са нужни на букмейкъра при верификацията на акаунта. Промо код ефбет: 369 не се използва, за да бъде верифицирана сметката ви, така че в този случай той не е от значение.

Много лесно може да депозирате пари в Ефбет. Букмейкърът предлага депозит от дебитни карти Виза и МастърКард, Изипей, Epay.bg и др. добре известни методи на плащане. След първия си депозит всеки играч получава 100% бонус до 200 лева от своя депозит под формата на безплатни залози. С промо код вие ще получите бонуса веднага по сметката си. Когато започнете да залагате с безплатните залози от бонуса си, то ще получите само чистата печалба. Все пак това е много добра оферта на букмейкъра и ако сте фен на спортните залози, то ще имате повече пари за залагане, а най-важно при залозите на футбол, волейбол или друг вид спорт е вие да имате добра начална банка.

 

Може да прогнозирате и да залагате в този букмейкър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *