Промо кодове и бонуси 2023 Новини, Новини Много бонуси от Национална лотария за 2020

Много бонуси от Национална лотария за 2020

Компанията за хазартни игри Национална лотария е един от големите спонсори на българския национален отбор по волейбол и на световното първенство, на което България е домакин съвместно с Италия. Очакват ви промо кодове за Национална Лотария и 7777.bg по време на световното по волейбол в сайта на компанията – www.7777.bg. Заредете Вашата сметка в сайта с минимум 10 лева и ще получите специална игра за участие в жребия за десет екскурзии. Вие може да спечелите пътувания до Белгия, Холандия, Словения и по-екзотични дестинации като Куба, Бразилия и Камерун. Ако пък купите продукти на Национална лотария за минимум 10 лв, то може да получите награда – магнит от някоя от тези страни.

Друг бонус за Световното първенство по волейбол в Национална лотария е ПОДКРЕПИ ВОЛЕЙБОЛНИТЕ НАЦИОНАЛИ! В специалната секция на сайта вие може да подкрепите „лъвовете“ и така ще получите бонус. Какво трябва да направите?

Влезте в определената секция и натиснете „Подкрепи“, като веднага вашият глас ще бъде отчетен в дясно в сайта, където има ръчичка с броя подкрепилите играчи. След това може да завъртите колелото на късмета, от което ще получите вашия бонус. Например може да получите бонус 5 лв. и участие в жребия за някоя от екскурзиите от споменатия по-горе друг бонус.


Регистрация + 200 лева Бонус


Всеки ден вие може да залагате на Световното първенство по волейбол в Национална лотария. Букмейкърът предлага много възможности за залог на двубоите. Разделът за Световното се намира в „Популярни“ и лесно може да видите  двубоите за деня. За всяка среща може да залагате на около 30 опции. Разбира се вие имате възможност най-бързо да прогнозирате крайния изход на срещата – 1 или 2. Пазарите за тази опция са на началната страница в раздела за Световното първенство по волейбол. Допълнителните опции за залагане ще имате възможност да видите като кликнете на дадената среща.

Една от опциите е за хендикап геймове в мача. Вие може да направите залог за даден отбор да спечели с поне 2 гейма разлика – 1.5 хендикап. Също така може да заложите и на -2.5 за една от държавите – победа с 3:0 гейма. Например това са много добри опции, когато един срещу друг се изправят два по-слаби отбора като България – Пуерто Рико или Полша – Куба. В залозите за мач на волейболните срещи може да заложите на брой точки. Тук имате много опции за залог като ще може да прогнозирате ниски и високи линии за точките в мача.

Друга възможност за залагане на волейболните мачове от световното 2018 е брой геймове – Над 3.5, Под 3.5, Над 4.5 или Под 4.5 гейма. Също в тези пазари има много атрактивни коефициенти и те са добре познати на волейболните играчи. Точен резултат е също популярна опция за залагане на волейбол. Тук вие имате шест възможности за залог. Една от тях е победа с 3:0 за даден тим, като също така може да заложите и на успех с 3:1 и 3:2, като същите опции са валидни и за другия отбор.

Национална лотария предлага и специални залози за сет като например имате възможност да прогнозирате Резултат след първите 2 гейма, Хендикап точки – Гейм 1, както и кой от отборите ще спечели всеки отделен гейм.

Може да прогнозирате и да залагате в този букмейкър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *